Utdrikningslag

Har du fått ansvaret for å arrangere utdrikningslag? Ta kontakt med oss så så legger vi opp til en uforglemmelig og actionfylt naturopplevelse for brudgommen/bruda og hele vennegjengen.

Aktiviteter som rafting, juving, klatring og kajakk er velprøvde opplegg for grupper og utdrikningslag. Kombiner dette gjerne med overnatting hos oss eller i nærheten.

Pakkepris

Komplett opplegg. Pris per person

Aktiviteter

Kombiner flere aktiviteter

Overnatting

Bo i telt eller hytte

Mat og drikke

Grill medbrakt mat

Aktiviteter

Rafting, juving, klatring og kajakk er de mest populære aktivitetene for utdrikningslag. Disse aktivitetene er godt egnet til grupper på 6 – 30 personer og lagt opp slik at hele gruppen stort sett er samlet under hele opplegget. Dette gir et supert samhold i gruppen og alle får den samme opplevelsen. Varighet for disse aktivitetene er ca. 4 timer.

Rafting, juving og klatring er aktivitetene med mest spenning og hvor en får presset sine personlige grenser, mens kajakk på fjorden og fjelltur gir en roligere naturopplevelse med fokus på samhold og fellesskap.

Ønsker dere et lengre opplegg eller aktiviteter over flere dager kan vi sette sammen dette.

Overnatting og mat

Det rimeligste alternativet er overnatting i telt i leiren ved Valldal Camping. Her er alle nødvendige fasiliteter tilgjengelige, skjermet frå resten av campingen. Flere store telt som rommer tilsammen 40 personer, benker, bord og grill under tak. Her ligger alt til rette for en festlig og trivelig kveld sammen.

Om dere ønsker en litt mer komfortabel natt i høystandard hytter utstyrt med dusj, tv, kjøl, frys og alt annet som hører til da anbefaler vi å kontakte Gjerde Camping eller Fjellro Turisthotell. Ønsker dere høy standard og en roligere atmosfære anbefaler vi Valldal Fjordhotell. Se overnatting.