Skoler og lag

Skal du på tur med klassen, fotballaget eller en annen klubb/organisasjon? Legg turen til Valldal og vi kan sette opp et opplegg med tilpassede aktiviteter slik at alle får et hyggelig og spennende opphold.

Litt avhengig av gruppestørrelse, alder og sesong kan vi tilby aktiviteter som rafting, juving, klatring, havkajakk, fjelltur eller trugetur. Kombiner gjerne aktivitetene med overnatting hos oss eller i nærheten.

Pakkepris

Pris per person

Aktiviteter

En eller flere aktiviteter

Overnatting

Bo i telt eller hytte

Mat og drikke

Medbrakt mat til grilling

Aktiviteter

Rafting og juving er svært populære aktiviteter for grupper der alle er 15 år eller eldre. Guida tur i havkajakk og klatring passer for grupper ned til 10års alderen der aktivitetene kan tilpasses nivået på hver enkelt deltaker. Vi kan tilby opplevelser for grupper på 6 personer eller mer og alle aktivitetene er lagt opp slik at stort sett hele gruppen er samlet under hele opplegget.

Overnatting og mat

Det rimeligste alternativet er overnatting i telt i leiren ved Valldal Camping. Her er alle nødvendige fasiliteter tilgjengelige. Flere store telt som rommer tilsammen 40 personer, benker, bord og grill under tak. Her ligger alt til rette for en trivelig kveld sammen.

Om dere ønsker en litt mer komfortabel natt i høystandard hytter utstyrt med dusj, tv, kjøl, frys og alt annet som hører til da anbefaler vi å kontakte Gjerde Camping. Se overnatting.