Valldal – The Adventure Valley

Gjennom å samarbeide med andre kommer en lengst. Derfor samarbeidar vi tett med ei utvalg av partnarar lokalt, regionalt, nasjonalt og internasjonalt.

Lokalt har vi eit samarbeid som heiter Valldal – The Adventure Valley.

Det er eit nettverk av bedrifter som saman tilbyr spennande aktivitetar, opplevingar, overnatting og mat i vakre omgjevnadar. Vår geografiske lokalisering i triangelet mellom Ålesund, Geiranger og Trollstigen, gjer at vi er godt plassert i hjartet av Sunnmøre, ved den unike perla av ein urørt UNESCO verdsarvfjord, Tafjorden. Vårt fokus er å gje personlege opplevingar til individuelt reisande, familiar og mindre grupper.

Desse bedriftene er: Valldal Aktivitetspark, Valldal Fjordhotell, Meretes Garden og Kulå Bowling.

Vi kan stolt sei at vi er best på opplevingane vi tilbyr, og derfor har vi eit tett samarbeid med dyktige aktøre, også utanom Valldal – The Adventure Valley. Under finn du kontaktinformasjon til vore viktigaste partnarar.

Valldal Aktivitetspark

valldalaktivitetspark

Vi anbefaler gjerne Valldal Aktivitetspark om du ønsker en ekstra aktivitet. Dei har en spennende klatrepark med forskjellige løyper i ulike vansklighetsgrader. Tilbyr også kjekke team-building aktiviteter.

Du finn dei 7,5 km fra Valldal sentrum, mot Trollstigen.

Ta kontakt med oss, og vi skreddersyr den komplette pakken!

Meretes Garden

meretesgarden

En plass for å roe ned med yoga, sauna og spa. Arrangement med helse og velvære i fokus. Tilbyr komfortabel overnatting i tipier sommarhalvåret.

Vedfyrt sauna, spa og tapas er en utmerket avslutting på dagen etter en rafting- eller skitur. Ligg flott til ved eit gammalt gartneri omlag 4km frå Valldal sentrum.

Kontakt oss så kan vi skreddersy et opphold for deg!

Valldal Fjordhotell

Samarbeidspartnere

Hotell som ligg fantastisk til like ved fjorden i Valldal sentrum. Perfekt som utgangspunkt for alle våra aktiviteter.

Hotellets restaurant serverar nydelege rettar, der lokalmat spelar ei viktig rolle.

Kontakt oss eller ta direkte kontakt med Valldal Fjordhotell for meir informasjon!

Kulå

kula

Kulå er et serveringssted i sentrum av Valldal som tilbyr pizza og à la carte-meny. De tilbyr aktiviteter som bowlilng, biljard, airhockey og brettspill.

Arrangør av private selskap, dansearrangement i helger og ulike barne- og ungdomsaktiviteter.

Trollbryggeriet

trollbryggeriet

Den perfekte avsluttingen på en aktiv dag med oss – ølsmaking og lokalmat i Trollstova til Trollbryggeriet. Dei øsnker å formidle gamle øltradisjoner gjennom omvisning og ølsmaking i kombinasjon med lokalmat. Et perfekt samlingspunkt for en hyggelig og smakfull avslutting.

Du finn dei i Liabygda, 12 km. frå Valldal sentrum, mot Ålesund.

Kayak the Fjords

solund_kayak_sverrehjornevik-52553

Kayak the fjords tilbyr spektakulære opplevingar frå kajakken i heile Fjord Norge regionen, frå kyst til djupe fjordar.

Valldal Naturopplevingar er partner i og tilbydar i dette nettverket. Kayak the fjord tilbyr enkle dagsturar og fleire dagars turar med profesjonelle guidar.

fjordtours
kayak-the-fjords_logo_org
adrenalinehunter