Overnatting

Valldal Naturopplevingar tilbyr i samarbeid med Valldal Camping enkel overnatting i telt i forbindelse med aktivitetar. For gruppebesøk har Valldal Camping ein teltleir som egner seg godt.

For overnatting i hytter eller på hotell har vi listet opp vore samarbeidspartnarar under. Alle er lokalisert i nærleiken av Valldal. Ta gjerne direkte kontakt med vore partnera for å forhøre deg om kapasitet og pris.

Teltleir for grupper

Frå mai – september kan vi tilby overnatting i telt i teltleiren ved Valldal Camping. Leiren ligg 5 minutters gange fra campingplassen på ei slette med god utsikt utover dalen. Der er to store telt/lavvoar plassert på treplattingar. Kvart telt har plass til 20 personar. Her er også grill (ta med grillkull), bålplass (ta med ved), benker og bord under tak i tilknytting til teltleiren. På området er det også toalett, vatn og straum. Egnar seg for grupper som ynskjer å vere for seg sjølv, adskilt fra andre gjester på campingplassen.

Gjestar som overnatter i telt har også tilgang til campingplassens sanitæranlegg med toaletter og dusj. Ta med sovepose og liggeunderlag om du skal bo i telt.

Pris for overnatting er 120kr per person, minstepris 1500kr.

Valldal Camping

overnatting-valldalcamping

Gruppeovernatting i lavvo. 2 store lavvoar som rommer tilsammen 40 personar. Eiget uteområde under tak med bord, benkar og grill.

Gjerde Camping

gjerdecamping

Standard hytter med 5-7 senger og enkle hytter med 2-4 senger.
Ligger i Valldalen, ca. 9km fra Valldal sentrum.

Muri Hytteutleige

overnatting-murihytteutleige

Standard hytter i fleire størrelsar. Ligg ved badestranda i sentrum. Har også oppstillingsplass for campingvogner, bubilar og telt. 

Valldal Fjordhotell

Overnatting

Hotell som ligg fantastisk til like ved fjorden i Valldal sentrum. Perfekt som utgangspunkt for alle våra aktiviteter.

Juvet landskapshotell

juvet

Verdenskjent landskapshotell i fantastiske omgivelser ved Gudbrandsjuvet.

Fjellro Turisthotell

fjellro

Turisthotell med pub og resturant i Valldal sentrum. Rom med 2 og 4 senger.

Blåtind

overnatting-blaatind

Ei annleis oppleving i unike omgivelser på Stavsengfjellet i Stordal. Tilbyr overnatting, bedriftssamlingar og private arrangement.