Klatring

Ta utfordringen og bli med på fjellklatring, rappellering og grottetur. Klatrefeltet ligger idyllisk til rett ved fjordkanten av UNESCO fjorden Tafjorden.

Klatring og rappellering i ulike vanskelighetsgrader både for voksene og barn. Passer perfekt for grupper som vil oppleve noe sammen.

Book online for beste pris

Du får din private guide!

Alder

Fra 7 år og oppover

Sesong

April – Oktober

Varighet

4 timer

COVID-19 oppdatering 28.12.2020 – Vi er opne!

Med tilpassingar i henhold til føringar frå helsemyndigheitene tar vi sikte på å kunne gjennomføre turar utan risiko for smitte.

Gjeldande er derfor:
Vi held 1m. avstand når vi er ute på tur.
Har ein symptom på sjukdom held ein seg heime.

Klatring i Fjørå

I bygda Fjørå, 3 km fra Valldal sentrum, ligger et flott område som vi benytter. Der er et klatrefelt på 15 – 25 meters høyde, med ulike klatreruter i forskjellige vanskelighetsgrader. Der er også en liten klatrevegg på 7-8 meter som er perfekt som introduksjon til barn og ungdom. Ved siden av klatreveggen er det en fjellvegg som er godt egnet til en luftig rappellering med flott utsikt. Alle får prøve både klatring på topptau og rappellering. Vi tilpasser klatringen slik at både de som aldri har klatret før, og de som har litt erfaring for passelig med utfordring.

Grottetur

Under klatrefeltet ligger det en stor grotte som er spennende opplevelse å utforske. Vi tar på oss seler og hjelm, da det er passasjer i grotta vi er sikret med tau. Fakler lyser opp veien for oss gjennom grotta og skaper en mystisk stemning. Grotten er ca 80 meter lang og går 15 meter ned, helt til vi møter sjøen i enden av turen.

Grilling

Like ved klatreveggen er det satt opp benker og bord under en fjellhammer. Fint om du ønsker en pause underveis, eller om hele gruppen vil grille etterpå. Ta med grillmat og engangsgrill om dette er ønskelig.

Egenerklæring

Du er pliktig til å lese våre sikkerhetsregler og sende inn egenerklæringsskjema for å delta på kajakk.

Ta med

Ta med turklær etter værforholdene. På beina anbefaler vi at du har joggesko eller lette fjellsko.

Utstyr

Alt nødvendig klatreutstyr er inkludert. Du får låne hjelm, klatresele, sikkerhetsslynge og klatresko.