Firmatur

Vi har opplevelsene for den perfekte firmaturen. Alle våre opplevelser er godt egnet for gruppeaktiviteter og teambuilding. Skreddersyr gjerne etter dine preferanser.

Vi er behjelpelige med å sette sammen det komplette opphold i Valldal. I samarbeid finn vi fram til de riktige alternativene med overnatting, mat og opplevelser som sørger for et minneverdig opphold og et godt samhold.

Pakkepris

Komplett opplegg. Pris per person

Aktiviteter

Kombiner flere aktiviteter

Overnatting

På hotell eller hytte

Mat og drikke

Grilling eller middagsservering

Opplevelser

Vi hjelper til å finne de riktige opplevelsene for deres firmatur. Med ulike ferdigheter, fysikk og alder gjelder det å lage et opplegg der alle kan delta. Aktivitetene kan også tilpasses individuelt. For de som ønsker action fra start til slutt så kan vi anbefale juving eller rafting. For en noe roligere naturopplevelse, men hvor en ønsker å utfordre personlige grenser kan klatring med grottetur være perfekt. Ønsker er fokus på rolige naturopplevelser i flott natur er kajakk og fjelltur perfekte utgangspunkt. Alle opplevelsene vi tilbyr til firmaturer legger til rette for samhold, samarbeid og felleskap.

Overnatting, mat og konferanse

Ved hjelp av våre samarbeidspartnere kan vi skreddersy et opplegg med overnatting, mat og konferanselokaler. Vi har flere alternativ og kan ta imot både små og store grupper. Ta kontakt i god tid og forhør deg om mulighetene så setter vi opp et uforpliktende tilbud på opplegget.

Valldal Fjordhotell

Ønsker dere å bo rett ved fjorden med nydelig utsikt og gode konferansefasiliteter, anbefaler vi et opphold på Valldal Fjordhotell. Kombinert med for eksempel en kajakktur på fjorden eller fjelltur, er forholdene perfekte for faglig påfyll, aktive opplevelser, felleskap og samhold.

Blåtind Boutique Hotel

Ønsker dere å bo skjermet til i naturlige omgivelser med nydelig fjellutsikt og store konferansefasiliteter, anbefaler vi et opphold på Blåtind Boutique Hotel. Kombinert med for eksempel en fjelltur frå hotellet eller en actionfylt raftingtur i Valldal, er forholdene perfekte for faglig påfyll, aktive opplevelser, felleskap og samhold.

Juvet Landskapshotell

For en virkelig spesiell opplevelse anbefaler vi et opphold på Juvet Landskapshotell kombinert med juving. Juvingen foregår like ved hotellet og hva er vel bedre enn å vrenge av seg våtdrakten og hoppe opp i en varm badestamp rett etter å ha utfordret seg på juving med rappellering, klatring, taubaner og svømming i elva. Vi bringer alt av utstyr til hotellet slik at du kan bytte om på ditt eget hotellrom.