Booking

Benytt deg av vår online booking for bestilling av aktiviteter til den beste prisen. Finner du ikke aktuell dato/tidspunkt i kalenderen vennligst kontakt oss.

Ved bestilling aksepterer du våre booking vilkår. Betal raskt, enkelt og sikkert med kort på våre nettsider.

Spørsmål / hendvendelser vedrørende booking sendes til post@valldal.no

Vi gjør oppmerksom på at produktbeskrivelser vises både på norsk og engelsk og at ordrebekreftelse sendt på e-post kommer på engelsk.

Book gjerne seinast dagen i forvegen

Alle aktiviteter anbefalast å bestillast seinast dagen i forkant. Dette fordi vi må ha tid til å forberede turen med guider og utstyr. Er booking stengt – ring oss eller kom innom kontoret våra 30 minutt før turen startar.

Minimumsantall

Dersom det ikkje blir nok påmeldte til ein tur vil turen bli kansellert eller flytta. Ved kansellering vil du ikkje bli belasta.

Dato og tidspunkt

Vi har satt opp turer på de mest populære datoer. Om din gruppe ønsker aktivitet på en dag som ikke er satt tilgjengelig kan du ta kontakt på e-post slik at vi kan gjøre aktuell dato tilgjengelig. Også tidspunktene kan være mulig å endre om du tar kontakt.

Gavekort

Alle våre aktivitetar og kurs kan kjøpast som gavekort. Velg type aktivitet i oversikten og klikk «Book nå». I neste steg for du mulighet å velge «Kjøp som gave». Du vil etter gjennomført kjøp få tilsendt gavekortet på e-post.