Slide background

Padlebrett

Padling på fjorden med Stand Up Paddleboard gir deg en flott naturopplevelse samtidig som det gir god balansetrening og mosjon for hele kroppen.

Vi arrangere guidet padletur på fjorden som inkluderer instruksjon og et par stopp underveis med bading og hoppings langs Syltefjellet. Det er også mulig å leie brett for 3 timer eller mer.

Pris

Fra 300,- per person

Alder

10 år eller eldre

Sesong

Mai – September

Varighet

Fra 3 timer

Guidet tur

Bli med på en 3 timers guidet padletur på fjorden. Alle får utdelt våtdrakt, redningsvest og padleåre før vi setter brettene på sjøen. Her blir det først litt instruksjon i hvordan man padler og håndterer utstyret før vi setter kursen innover fjorden langs det majestetiske Syltefjellet som henger bratt over oss. Det er flere fine partier langs padleruta der vi prøver buldring i fjellet med fjorden som sikkerhetsnett. Vi legger opp til lek og moro med hopping, bading og kanskje en liten padlekonkurranse. Er vi heldig møter vi også på en flokk med niser som leker i vannet rundt oss.

Utleie

Ønsker du å ferdes på egenhånd på Stand Up Paddleboard? Vi har også utleie av brett for den som ønsker det. Våtdrakt, redningsvest og padleåre følger med når du leier Stand Up Paddleboard. Forhør deg med oss før turen om hvor du skal padle. Vær- og vindforhold må tas i betraktning ved valg av rute.

Ta med

Ta med vindrett jakke og lue for bedre varme og komfor. Husk også tørt undertøy til å ta på deg etter turen.

Utstyr

Alt nødvendig utstyr er inkludert. Du får utdelt padlebrett, padleåre, våtdrakt,  sko og redningsvest.

Verdt å vite

Se vår seksjon Verdt å vite. Her har vi samlet de vanligste spørsmålene rundt padlebrett, generelt og andre aktiviteter.

Booking

Finn kontaktinformasjon på Kontakt siden for å sende oss en forespørsel eller for booking av aktivitet.