Samarbeidspartnere

Gjennom å samarbeide med andre kommer en lengst.

Vi kan stolt si at vi er best på opplevelsene vi tilbyr, og derfor har vi fått et tett samarbeid med dyktige aktører lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Desse kan vi stolt kalle våre partnere

Valldal Aktivitetspark

valldalaktivitetspark

Vi anbefaler gjerne Valldal Aktivitetspark om du ønsker en ekstra aktivitet. Dei har en spennende klatrepark med forskjellige løyper i ulike vansklighetsgrader. Tilbyr også kjekke team-building aktiviteter.

Du finn dei 7,5 km fra Valldal sentrum, mot Trollstigen.

Ta kontakt med oss, og vi skreddersyr den komplette pakken!

Meretes Garden

meretesgarden

En plass for å roe ned med yoga, sauna og spa. Arrangement med helse og velvære i fokus. Tilbyr komfortabel overnatting i tipier sommarhalvåret.

Vedfyrt sauna, spa og tapas er en utmerket avslutting på dagen etter en rafting- eller skitur. Ligg flott til ved eit gammalt gartneri omlag 4km frå Valldal sentrum.

Kontakt oss så kan vi skreddersy et opphold for deg!

Trollbryggeriet

trollbryggeriet

Den perfekte avsluttingen på en aktiv dag med oss – ølsmaking og lokalmat i Trollstova til Trollbryggeriet. Dei øsnker å formidle gamle øltradisjoner gjennom omvisning og ølsmaking i kombinasjon med lokalmat. Et perfekt samlingspunkt for en hyggelig og smakfull avslutting.

Du finn dei i Liabygda, 12 km. frå Valldal sentrum, mot Ålesund.

Kulå

kula

Kulå er et serveringssted i sentrum av Valldal som tilbyr pizza og à la carte-meny. De tilbyr aktiviteter som bowlilng, biljard, airhockey og brettspill.

Arrangør av private selskap, dansearrangement i helger og ulike barne- og ungdomsaktiviteter.

Ville Krefter

villekrefter

Opplevelsesenter om kraftproduksjon og skred, med tilhørende spennende aktiviteter. Innendørs klatrevegg og klatrekurs, rappelering fra Zakariasdammen og escaperoom.

Ville Krefter finn du nede i Tafjord ca en km frå fjorden. Totalt 14 km fra Valldal sentrum.

Kontakt oss eller ta direkte kontakt for mer informasjon!

fjordtours
adrenalinehunter
booknanook