Booking

Benytt deg av vår online booking for bestilling av aktiviteter. Finner du ikke aktuell dato/tidspunkt i kalenderen vennligst kontakt oss.

Ved bestilling aksepterer du våre booking vilkår. Betal raskt, enkelt og sikkert med kort på våre nettsider.

Spørsmål / hendvendelser vedrørende booking sendes til [email protected]

Vi gjør oppmerksom på at produktbeskrivelser vises både på norsk og engelsk og at ordrebekreftelse sendt på e-post kommer på engelsk.

Innen kl 19:00

Alle aktiviteter må bestilles senest kl 19:00 dagen i forveien. Dette fordi vi må ha tid til å forberede turen med guider og utstyr.

Minimumsantall

På rafting og juving må vi ha minst 6 påmeldte for at det skal bli tur. Du vil bli opplyst om dette i ordrebekreftelsen. Dersom det ikke blir nok påmeldte vil truen bli kansellert eller flyttet. Kjøpesum vil ikke bli trukket fra kortet ditt før turen er bekreftet.

Dato og tidspunkt

Vi har satt opp turer på de mest populære datoer. Om din gruppe ønsker aktivitet på en dag som ikke er satt tilgjengelig kan du ta kontakt på e-post slik at vi kan gjøre aktuell dato tilgjengelig. Også tidspunktene kan være mulig å endre om du tar kontakt.

Gavekort

Alle våre aktivitetar og kurs kan kjøpast som gavekort. Velg type aktivitet i oversikten og klikk «Book nå». I neste steg for du mulighet å velge «Kjøp som gave». Du vil etter gjennomført kjøp få tilsendt gavekortet på e-post.